8Shields introductie weekend

Naast de overgangsrituelen bouwen we met VALKA aan onze community én willen we iedereen ondersteunen in het versterken van hun eigen community in de brede zin van het woord. Dit kan zijn op jouw werk, thuis, je sportclub, een jeugdbeweging, tijdens een workshop of andere training. We laten ons hierin leiden door het mentoring-model '8Shields', gebaseerd op het werk van Jon Young.

Leer de '8 attributes of connection'

In deze instaptraining leren we jou de kapstok waar je alle elementen van 8-Shields kan aanhangen.

We verduidelijken het framework, leggen verbanden en leggen uit hoe je de 8Shields kan gebruiken voor jezelf.

Het 8Shields framework is ontstaan vanuit de zoektocht welke eigenschappen een gezonde samenleving nodig heeft. Of beter gezegd, welke eigenschappen je als mens nodig hebt om een goede leider te zijn in je community en mensen in je omgeving te ondersteunen. Vanuit deze zoektocht hebben de ‘cultural elements’  vorm gekregen. Door deze toe te passen onwikkelen je als mens de ‘8 attributes of connection’. Het doel is om deze 8 kenmerken of eigenschappen allemaal zelf te belichamen, waardoor we zelf meer verbonden zijn en die verbinding uitstralen naar de mensen in onze omgeving.

Het fantastische werk van Jon Young brengt al die culturele elementen samen, geeft verduidelijking en is een ongelofelijke schat aan informatie. We bieden je inzicht in dit framework en hoe je het kan gebruiken.

Als je deze training hebt gevolgd kan je vervolgens deelnemen aan de jaartraining Community Building. In die jaartraining gaan we nog een stuk dieper in het toepassen van het framework en het belichamen van de Acorn-rollen in een community.

We starten vrijdag 31 mei om 17u30 en eindigen zondag 2 juni om 18u. 

We overnachten in de gebouwen van het Woutershof in Kinrooi.

Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail na de inschrijving. Inbegrepen in de prijs zijn verzekering, biologische maaltijden (vegetarisch/veganistisch), gepassioneerde begeleiding en een introductie in een boeiende wereld.

Welkom!

Het Valka Team

 mei

Groep

Roedel

Doelgroep

Volwassenen

Type activiteit

Verbinding, Overnachting in gebouw, Leiderschap, Community

Prijs vroegboek

€ 430 incl. BTW
(Actief tot: 15 januari 2024)

Prijs

€ 465 incl. BTW

Adres

Woutershof

Grootbroekstraat 4,

3640 Kinrooi

Wanneer?

Van: 31 mei, 2024 17:00u
Tot: 2 juni, 2024 18:00u

Met overnachting?

Overnachting in gebouwen. Eigen beddengoed nodig.

Schrijf je hier in