Inner tracking

Ga de uitdaging aan en maak je klaar voor deze onvergetelijke trektocht voor mannen vanaf 18 jaar. Deze reis is meer dan avontuur; het is een transformerende queeste die je help in je zoektocht in dit leven.

Verbinding, transformatie, vuurloop.

We stappen 4 dagen met de rugzak in de Belgische Ardennen en gaan op queeste naar wie we werkelijk zijn. We gaan deze vier dagen op zoek naar je doel, je missie in dit leven en begeleiden je in je groei naar innerlijk koningschap.

Wat mag je verwachten?

We verzamelen vrijdag in Hasselt, waar we in de bus de Inner tracking al starten. De eerste dag zullen we vooral landen op onze bivakplaats in de Ardennen. De andere dagen stappen we met onze eigen rugzak gemiddeld een 15-tal kilometer per dag. We maken zelf ons eten op een open vuur en luisteren naar elkaars verhalen.

Met de firewalk op de laatste avond verankeren we jullie in je eigen pad en zetten we jullie helemaal in je kracht. We vertellen je ook waarom deze initiatiemomenten zo
belangrijk zijn voor onze ontwikkeling als mens en als man.

Maandag komen we aan in La Roche-en-Ardennes en keren we, na het afsluiten van
deze bijzondere reis, met de bus terug naar huis.

Schrijf je in voor deze unieke trektocht, ga de uitdaging aan en ontdek de magie van deze queeste: een weekend zonder afleidingen, samen met andere mannen, vier dagen op avontuur!

Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail na de inschrijving. Inbegrepen in de prijs zijn de busreis, verzekering, alle maaltijden, begeleiding en een transformerende belevenis.

Nadien bieden we jullie een natraject aan. In december is er nog een online terugkommoment voor alle deelnemers en vanaf dan kunnen jullie vrijblijvend instappen in de maandelijkse online Valka mannencirkels. Deze data krijgen jullie nog per mail.

Duik samen de wildernis in, op zoek naar verbinding met de natuur en met elkaar. Bereid je voor op een echte challenge, waarbij elke stap een nieuwe ontdekking is.

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

Groep

Lone Wolves +18 jaar

Doelgroep

Mannen +18j

Type activiteit

Verbinding, Trektocht, Transformatie, Richtinggevend, Kamperen

Prijs vroegboek

€ 545 incl. BTW
(Actief tot: 1 juni 2024)

Prijs

€ 595 incl. BTW

Adres

Belgische Ardennen

Omgeving La Roche-en-Ardenne

Start en aankomst:

Opstap 1: Den Haag (bij voldoende vraag)

Opstap 2: Parking Decathlon Hasselt, Kuringersteenweg 493, 3511 Kuringen

 

 

Wanneer?

Van: 8 november, 2024 15:00u
Tot: 11 november, 2024 19:00u

Met overnachting?

Kamperen in groepstenten.

Schrijf je hier in