Moeder Dochter Weekend

Beleef een speels moeder-dochter weekend, waar jij en je dochter quality-time delen en genieten. Maak samen met je dochter tussen 7 en 11 jaar deze mooie reis. Ontdek op een luchtige manier de kracht van het Rite-of-Passage framework.

Kamperen, vuur en spel

Laat de alledaagse drukte even los en duik samen met je dochter in een voedend moeder-dochter weekend, midden in de natuur. Terug naar de basis, waar verbinding en quality-time centraal staan. Verken samen de geheimen van het bos, deel verhalen rond het kampvuur en creëer onvergetelijke herinneringen. Van speelse activiteiten tot rustige momenten van samenzijn, dit weekend belooft een onvergetelijke reis te worden voor moeders en dochters tussen 7 en 11 jaar. Gun jezelf en je dochter deze unieke ervaring en ervaar de kracht van het Rite of Passage framework. Laat het weekend een ankerpunt zijn in de relatie met je dochter. Versterk jullie band en laat de magie van het moeder-dochteravontuur beginnen!

Verken de betoverende schoonheid van de natuur, smeed onvergetelijke herinneringen en deel verhalen rond het knisperende kampvuur. Dit weekend is een unieke reis voor moeders en hun dochters tussen 7 en 11 jaar. Laat het weekend een ankerpunt zijn in je relatie met je dochter. Duik samen in dit avontuur, versterk de band tussen jullie en omarm de eenvoud van de natuur.

We kamperen op de mooie kampeerweide van de Krekelwei in Schoonbeek (Bilzen). Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en ook een douche met warm water. We starten zaterdagochtend om 9u en nemen zondagnamiddag afscheid om 17u.

Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail na de inschrijving. Inbegrepen in de prijs zijn verzekering, alle maaltijden, begeleiding en mooie herinneringen.

Kom samen heerlijk ontspannen met een mooie groep moeders en dochters, waardoor je écht aandacht kan hebben voor elkaar.

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

 
 

Groep

Welpen 0 – 11 jaar

Doelgroep

Moeders en dochters van 7 – 11 jaar

Type activiteit

Verbinding, Kamperen, Bushcraft, Ouder & Kind

Prijs vroegboek

€ 265 incl. BTW
(Actief tot: 1 april 2024)

Prijs

€ 295 incl. BTW

Adres

Krekelwei

Bremstraat 14,

3740 Bilzen

Wanneer?

Van: 18 mei, 2024 9:00u
Tot: 19 mei, 2024 17:00u

Met overnachting?

Kamperen in eigen tent.

Schrijf je hier in