Moeder Zoon Weekend

Beleef een verbindend moeder-zoon weekend, vol quality-time en samen ravotten. Maak samen met je zoon, tussen 7 en 11 jaar, een onvergetelijke reis en ontdek op een luchtige manier de kracht van het Rite-of-Passage framework.

Avontuur, kamperen en vuur maken

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven, deel verhalen rond het knisperende kampvuur en creëer onvergetelijke herinneringen.

Dit weekend is een unieke reis voor moeders en hun zonen tussen 7 en 11 jaar. Laat het weekend een ankerpunt zijn in de relatie met je zoon. Zet alles aan de kant, duik samen in dit avontuur, versterk de band tussen jullie beide en geniet van de eenvoud van de natuur.

Kom samen kamperen met de tent. Ga back-to-basics en maak samen vuur, ravot en maak plezier. Duik met je zoon het bos in, luister naar verhalen rond het vuur, en kampeer ’s avonds samen in jullie eigen tent. Even een weekendje quality time. Een moment om je te laten verrassen en elkaar op een andere manier te leren kennen.

Het weekend start zaterdag om 9u en we ronden zondag af om 17u. We overnachten elk in onze eigen tent op de Krekelwei in Schoonbeek (Bilzen). Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail. Inbegrepen in de prijs is een extra ongevallenverzekering, alle maaltijden, locatie, begeleiding door een sterk team en mooie herinneringen.

Even weg van alle drukte, waardoor we aandacht hebben voor wat écht belangrijk is.

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

Groep

Welpen 0 – 11 jaar

Doelgroep

Moeder en zoon van 7-11 jaar

Type activiteit

Verbinding, Kamperen, Bushcraft, Ouder & Kind

Prijs vroegboek

€ 265 incl. BTW
(Actief tot: 1 juni 2024)

Prijs

€ 295 incl. BTW

Adres

Krekelwei

Bremstraat 14,

3740 Bilzen

Wanneer?

Van: 28 september, 2024 9:00u
Tot: 29 september, 2024 17:00u

Met overnachting?

Kamperen in eigen tent.

Schrijf je hier in