Vader Zoon Weekend

Beleef een verbindend vader-zoon weekend, waarin jij en je zoon quality-time delen, vuur maken en samen ravotten. Ontdek op een luchtige manier de kracht van het Rite-of-Passage framework en ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven.

Avontuur, kamperen en vuur maken

Zet alle afspraken aan de kant, duik samen in dit avontuur, versterk de band tussen jullie beiden en geniet van de eenvoud van de natuur. Verken de geheimen van het bos, creëer onvergetelijke herinneringen en deel verhalen rond het knisperende kampvuur. Dit weekend is een unieke reis voor vaders en hun zonen tussen 7 en 11 jaar. Laat het weekend een ankerpunt zijn in de relatie met je zoon.

Kom samen kamperen met de tent. Ga back-to-basics en maak samen vuur. Ravot en maak plezier. Luister naar verhalen rond het vuur met andere vaders en zonen. Bouw aan zoveel méér dan zomaar een weekendje met je zoon. We creëren krachtige momenten waarin jij je zoon kan ondersteunen in zijn volgende stap op de weg naar man-worden.

Het weekend start zaterdag om 9u en we ronden zondag af om 17u. We overnachten elk in onze eigen tent op de Firemans Forge op de mooie Keiheuvel. Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail. Inbegrepen in de prijs is een ongevallenverzekering, alle maaltijden, locatie, begeleiding en mooie herinneringen.

Even een digitale detox, waardoor we écht aandacht hebben voor wat belangrijk is. Leer je eigen zoon kennen op een andere manier.

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

Groep

Welpen 0 – 11 jaar

Doelgroep

Vader en zoon van 7-11 jaar

Type activiteit

Verbinding, Kamperen, Bushcraft, Ouder & Kind

Prijs vroegboek

€ 265 incl. BTW
(Actief tot: 1 februari 2024)

Prijs

€ 295 incl. BTW

Adres

Firemans Forge

Kapelstraat 212-214, 2490 Balen

Wanneer?

Van: 27 april, 2024 9:00u
Tot: 28 april, 2024 17:00u

Met overnachting?

Kamperen in eigen tent.