Parcival Quest

Ga de uitdaging aan en maak je klaar voor een onvergetelijke trektocht voor vaders en zonen tussen 12 en 17 jaar. Deze reis is meer dan een avontuur; het is een transformerende quest die de band tussen vader en zoon versterkt en de jongens een duw geeft in hun leven.

Verbinding, transformatie, vuurloop.

Van 9 tot 12 mei stappen we met onze rugzak 4 dagen in de Belgische Ardennen en gaan op zoek naar wat het betekent om man te zijn. We geven de jongens handvaten voor de pubertijd en verdiepen de verbinding tussen vader en zoon. Het verhaal van Parcival en de Visserkoning loopt als een rode draad door dit weekend en brengt ons helemaal in contact met de zoektocht naar ons innerlijk koningschap.

Duik samen de wildernis in,  in verbinding met de natuur en met elkaar. Bereid je voor op een echte challenge, waarbij elke stap een nieuwe ontdekking is.

We verzamelen donderdagnamiddag (9 mei) om 18u in Hasselt, waar we in de bus de Quest al starten. De eerste avond wandelen we tot aan de bivakplaats. De andere dagen stappen we gemiddeld een 15-tal kilometer per dag. We maken zelf ons eten op een open vuur en luisteren naar elkaars verhalen.

Met de firewalk verankeren we de start van de transformatie van jongen naar man en zetten we jullie helemaal in je kracht.  We vertellen je ook waarom deze initiatie momenten zo belangrijk zijn voor onze ontwikkeling als mens en als man.

Zondagavond (12 mei) komen we aan in La Roche-en-Ardennes en keren we, na het afsluiten van deze bijzondere reis, met de bus terug naar huis.

Verdere info over wat je allemaal nodig hebt, ontvang je per mail na de inschrijving. De prijs is voor vader en zoon samen. Hierin zit de busreis heen en terug, alle maaltijden, een extra ongevallenverzekering, begeleiding door een professioneel team en een transformerende belevenis.

Nadien bieden we jullie een natraject aan. In juni is er nog een online terugkommoment voor alle deelnemers en vanaf dan kunnen jullie vrijblijvend instappen in de maandelijkse online Valka mannencirkels. Deze data krijgen jullie nog per mail.

Schrijf je in voor deze unieke trektocht, ga de uitdaging aan en ontdek de magie van een vader-zoon quest: een weekend zonder afleidingen, samen met je zoon vier dagen op avontuur!

Tot rond het kampvuur!

Het Valka Team

Groep

Zwervers 11 – 19 jaar

Doelgroep

Vaders en zonen van 12 – 17 jaar

Type activiteit

Verbinding, Trektocht, Transformatie, Kamperen, Bushcraft, Ouder & Kind

Prijs vroegboek

€ 760 incl. BTW
(Actief tot: 1 maart 2024)

Prijs

€ 810 incl. BTW

Adres

Belgische Ardennen

Van 9-12 mei 2024

Omgeving La Roche-en-Ardenne

Start en aankomst:

Parking Decathlon Hasselt

Kuringersteenweg 493,

3511 Kuringen

 

 

Wanneer?

Van: 9 mei, 2024 16:00u
Tot: 12 mei, 2024 19:00u

Met overnachting?

Kamperen in eigen tent.

Schrijf je hier in