Rite of Passage Fundamentals

Onze missie is om overgangsrituelen in de wereld te brengen, maar we kunnen het niet alleen. Daarom organiseren we deze Leadership training voor trainers, coaches, leerkrachten, hulpverleners, ouders of andere volwassenen die zelf meer inzicht willen in dit framework. We leren je de basiselementen van overgangsrituelen, gebaseerd op het werk van Dr. Arne Rubinstein.

Transformatie, Persoonlijk Leiderschap, Inzicht

In dit weekend leggen we uit wat juist een overgangsritueel is en waarvoor het dient. We onderzoeken waar dit verhaal past in onze Europese geschiedenis en hoe het komt dat deze rituelen verwaterd zijn.

We bekijken waarom een overgangsritueel zo belangrijk is om een gezonde gemeenschap te vormen en behouden. We bekijken welke impact het afwezig zijn van deze rituelen heeft op onze huidige samenleving. We plaatsen dit in het grotere kader van ’the wheel of life’ en ‘the heroes journey’. Daarnaast leggen we de link met Community Building.

De focus ligt op de transformatie in de pubertijd, maar het gaat veel ruimer dan dat. Gedurende ons hele leven kennen we grote en kleine overgangsmomenten die we soms bewust en soms onbewust beleven.

Tijdens de training gaan we zelf ook stap per stap in de ervaring van het ritueel, om de kracht ervan beter te kunnen begrijpen en te voelen wat de impact is op je deelnemers.

Na je inschrijving krijg je nog een mail met alle details van wat je nodig hebt voor deze training. Inbegrepen in de prijs is verzekering, alle maaltijden (biologisch, veganistisch en vegetarisch), locatie, begeleiding door een professioneel team en een transformerende training.

Wil je meer weten over overgangsrituelen en deze ervaring beleven voor jezelf? Wil je er zelf mee aan de slag gaan? Of wil je ons team versterken? Schrijf je dan in voor deze training.

Welkom!

Het VALKA Team

Groep

Leader of the pack +18 jaar

Doelgroep

Volwassenen

Type activiteit

Verbinding, Transformatie, Richtinggevend, Overnachting in gebouw, Leiderschap

Prijs vroegboek

€ 475 incl. BTW
(Actief tot: 1 april 2024)

Prijs

€ 545 incl. BTW

Adres

Kampidoe

Zwarte spechtstraat 49,

3971 Heppen (Leopoldsburg)

Wanneer?

Van: 22 november, 2024 16:00u
Tot: 24 november, 2024 18:00u

Met overnachting?

Overnachting in een gebouw. Eigen beddengoed voorzien.

Schrijf je hier in